Zoeken
 Zoeken

Overlast


Het kan gebeuren dat uw plezier in het wonen wordt verstoord door anderen. Bijvoorbeeld door geluidsoverlast of een verwaarloosde tuin. Wanneer u last heeft van anderen, praat er dan over met de veroorzaker. Wacht hier niet te lang mee, want kleine irritaties kunnen snel groter worden. Ga niet praten op het moment dat u heel boos bent; u zegt dan misschien dingen waar u later spijt van heeft.

Zijn er meer mensen in de buurt met dezelfde klachten? Praat er eens over met omwonenden. Het is belangrijk om op te schrijven wat er precies gebeurt en wanneer. Bij ernstige overlast is het verstandig om de politie te bellen op 0900-8844 (lokaal gesprekstarief).

U kunt ook de woningstichting vragen te bemiddelen. U meldt dan uw klacht bij ons. Dit kan niet anoniem. We zullen vervolgens proberen samen met u en de overlastveroorzaker tot afspraken te komen om de overlast te stoppen.

In uitzonderlijke situaties kan WSN een gerechtelijke procedure starten. Gelukkig hoeft het in de meeste gevallen niet zo ver te komen.
Reparatie


Reparatieverzoek

Heeft u een reparatieverzoek, dan kunt u dat hier doorgeven

 

E-mail 

Bent u huurder en is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Dan kunt u dat hieronder aan ons doorgeven.

*
*
*