Zoeken
 Zoeken
Woningstichting Nieuwkoop en Groen Wonen Vlist zoeken een jong organisatie- en innovatietalent
Nieuws_AfbeeldingIn het MKW traineeship maak jij maatschappelijke impact en kickstart je jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in anderhalf jaar tegelijkertijd bij twee verschillende corporaties in de regio aan een interessante opdracht. De directeur-bestuurders zijn jouw directe opdrachtgever en steunen je. In de trainingen leren jij, je medetrainees én de bestuurders van de corporaties hoe je innoveert en organisatie meeneemt in verandering die ertoe doet. Je ontwikkelt je leiderschap, creatieve skills, leert van mensen uit het veld over thema’s als communicatie, verhuurbeleid en -processen en digitalisering en spart met je mede-trainees. Dit alles onder de professionele begeleiding van de makers van Talent in Huis, het nationale traineeprogramma van woningcorporaties. Lees hier meer en pak jouw kans op impact!


Woningstichting Nieuwkoop en Groen Wonen Vlist zoeken jong organisatie- en innovatietalent om samen impact te maken in het Groene Hart.

Een eerste of tweede baan die er echt toe doet, bij twee werkgevers!
Als trainee innovatie werk je bij twee organisaties tegelijk aan vraagstukken die er in de lokale en regionale omgeving echt toe doen.

Je levert een belangrijke bijdrage aan het onderdeel “Klant en communicatie” (website en andere communicatie, verbeteren van klanttevredenheid, klantgerichte en klantgedreven organisatie, versterking en vernieuwing van onze huurdersparticipatie), “Beleid” (zoals verhuurbeleid, waaronder doorstroming) en de “Efficiency” (o.a. digitalisering van onze processen en verbeteren van datakwaliteit). Ook help je mee bij het organiseren van dienstverlening aan andere corporaties.

We stellen de klant voorop. Graag willen we werken aan tevreden huurders en willen we woningzoekenden beter helpen dan we nu doen. Jij bent hierin een belangrijke schakel en helpt ons voor nu en in de toekomst dit te verbeteren. 

Flink investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling
Je volgt een professioneel ontwikkelprogramma waarin je samen met je collega trainees grote stappen zet in je persoonlijke ontwikkeling. Wat zijn je drijfveren, waar ligt jouw kracht? Hoe werk je goed samen? Wanneer ben je effectief? En hoe word je een creatief leider? In ruim twintig dagdelen training van de makers van het bewezen programma Talent in Huis versnel jij jouw ontwikkeling!

Samen met de bestuurders van Woningstichting Nieuwkoop en Groen Wonen Vlist leren innoveren en beweging brengen
Je werkt nauw samen met de bestuurders van beide corporaties. Dat betekent samen sparren over je professionele ontwikkeling en die van de organisaties. Jijzelf én de bestuurders volgen een ontwikkelprogramma waarin jullie leren hoe je tot innovatie komt en beweging brengt in organisaties, samenwerking en samenleving. Want om te kunnen vernieuwen en om mensen in beweging te brengen zijn skills nodig!

In een team met collega trainees vraagstukken oplossen
Als trainee sta je er niet alleen voor. Je maakt deel uit van een gedreven team van 12 mensen uit verschillende regio’s en met verschillende achtergronden. Samen volg je de trainingsdagen van het programma. Bovendien werk je in kleine teams aan vraagstukken die bij meerdere woningcorporaties spelen. Zo versterk je elkaar en maak je samen impact. 

Wie ben jij?
• Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding op het gebied van communicatie, marketing, bedrijfskunde, commerciële economie e.d. Maar het belangrijkst is je affiniteit met de klant. 
• Je deinst niet terug voor complexe vraagstukken
• Je beweegt je soepel en makkelijk in de organisatie en maakt makkelijk contact
• Je bent goed in het meenemen van en samenwerken met medewerkers en het creëren van draagvlak in de organisatie
• Je hebt maximaal drie jaar werkervaring en je bent op zoek naar een uitdagende eerste óf tweede baan
• Je bent bereid flink te investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling
• Je bent niet bang voor verantwoordelijkheid
• Je hebt zin om je in te zetten voor een sprankelend Groene Hart.

Wat bieden we jou?
• Een uitdagende functie bij twee maatschappelijk betrokken werkgevers in de regio
• Een professioneel trainingsprogramma van anderhalf jaar (start: mei 2020) van meer dan 20 dagdelen op het gebied van persoonlijk leiderschap, kennis en skills.
• Directe samenwerking met de bestuurders én een mooie groep mede-trainees.
• Een mooi salaris op basis van schaal G van de CAO Woondiensten (ca. € 2.700 bruto)
• Aanvullende arbeidsvoorwaarden

Interesse?
Solliciteer vóór 2 maart 2020 door je motivatie en cv te sturen aan mkw@aedes.nl t.a.v. Caroline Nolet en Jacques Reniers.
Reparatie


Reparatieverzoek

Heeft u een reparatieverzoek, dan kunt u dat hier doorgeven

 

E-mail 

Bent u huurder en is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Dan kunt u dat hieronder aan ons doorgeven.

*
*
*