Zoeken
 Zoeken
Vacature projectleider groot onderhoud
Nieuws_Afbeelding

Ben jij die projectleider die bekend is met het reilen en zeilen van woningcorporaties en die het leuk vindt om breed bezig te zijn?

Woningstichting Nieuwkoop (WSN) is een maatschappelijk betrokken en lokaal verankerde corporatie in Nieuwkoop. Wij willen graag van betekenis zijn voor Nieuwkoop en haar inwoners, in het bijzonder voor inwoners die van ons afhankelijk zijn voor een betaalbare woning. Onze missie is dan ook: Tevreden huurders in een vitaal Nieuwkoop, nu en in de toekomst. Dat doen wij door goede dienstverlening aan onze klant. Wij willen dichtbij onze huurders staan en onze huurder ook echt kennen. Daarnaast zorgen wij voor voldoende, betaalbare en kwalitatief goede woningen. Wij zorgen dat deze bereikbaar zijn voor onze doelgroep, in het bijzonder jongeren, jonge gezinnen, al dan niet met een alleenstaande ouder en senioren.

Ons ondernemingsplan 2019-2023 is net vastgesteld. Onze ambities hebben we daarmee op papier gezet. Zojuist hebben wij een conditiemeting van ons hele bezit laten maken. Er ligt een woonvisie van de gemeente die aansluit op ons Ondernemingsplan en een onderzoek naar woonbehoeften van starters. Samen gaan wij deze dit jaar vertalen naar een nieuwe Portefeuillestrategie. Graag zouden wij daarbij jouw mening betrekken! En vervolgens onze ambities waarmaken!

Werken bij WSN betekent werken bij een kleine en maatschappelijk betrokken organisatie met collega's die klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel hebben. Door de schaalgrootte ben je snel "breed" bezig en heb je veel contacten met collega's en huurders. Je hebt een zelfstandige veelzijdige functie en je krijgt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
Wij bieden een prettige, informele dorpse werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap.

Wat ga je doen en hoe ziet je werkdag eruit?

Als projectleider groot onderhoud bij WSN draag je zorg voor de totale projectontwikkeling van verduurzaming-, herstructurerings- en of grootonderhoud-projecten van initiatieffase tot en met projectevaluatie. Dit gebeurt in `bewoonde staat' dus je hebt ook contact met huurders en bewonerscommissies. Je werkt nauw samen met de manager woondiensten die eindverantwoordelijk is.
Verder zijn de werkzaamheden die bij een projectleider gebruikelijk zijn zoals; voorbereiding, aanbesteding, uitvoering en bewaking van de projecten inclusief fasedocumenten en meerjarenbegrotingen. Je draagt zorg voor het opstellen van een programma van eisen stelt haalbaarheids- en variantenonderzoeken, besluitvormingsdocumenten en faseverslagen voor het MT en de RvC op.

Ook ben je verantwoordelijk voor de directievoering van de projecten inclusief de nacalculatie/evaluatie. Je levert een belangrijke bijdrage aan kader stellende documenten zoals het investeringsstatuut en het Strategisch Voorraad Beleid. Je bent de specialist van WSN in het verduurzamingsvraagstuk en op dat gebied gesprekspartner van de gemeente en andere stakeholders van WSN. Mogelijke risico's signaleer je en je neemt actie als dat nodig is.
Je vindt het belangrijk om samen met je collega's voor een goede correcteoverdracht van projecten te zorgen.

Om succesvol te kunnen zijn vragen wij van jou

Een afgeronde hbo-opleiding in de techniek is nodig om succesvol te zijn in deze functie. Affiniteit met de corporatiesector vinden wij erg belangrijk.
Aantoonbare ervaring in de rol van opdrachtgever bij groot onderhoudsvastgoedprojecten is essentieel.

Wij bieden

Een lerende open organisatie waar eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. Een 24-urige werkweek en een jaarcontact met uitzicht op een vaste aanstelling.
Een bruto maandsalaris tussen € 3.486,- en € 4.709,- (schaal J, CAO Woondiensten op basis een volledige werkweek). Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals uitgebreide opleidingsmogelijkheden, reiskosten en een pensioenregeling.

Solliciteren

Hebben we jouw interesse gewekt? De wervingsprocedure wordt begeleid door Van Hezik Werving & Selectie — Interim. Als je vragen hebt over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Philipe van Hezik op 0643495666. Een motivatiebrief vinden wij net zo belangrijk als het curriculum vitae. Deze kun je sturen naar info@vanhezikenpartners.nl.

Als de interesse wederzijds is, zal Philipe van Hezik een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als de uitkomst hiervan voor beiden positief is, zal hij jouw persoonlijk profiel met WSN delen.

Eerste kennismaking bij WSN
Je komt bij WSN op de koffie en hebt een gesprek met je directe toekomstige collega’s, de senior medewerker bedrijfsbureau en de projectopzichter.

Tweede kennismaking bij WSN
Je komt voor de 2e keer bij WSN op gesprek omdat andere mensen je ook graag willen leren kennen en jij een goed beeld van ons krijgt voor een structurele wederzijdse samenwerking. De gesprekspartners zijn de Directeur- Bestuurder en de Manager Wonen.

Contractvoorstel en indiensttreding
We doen je een aanbod voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Een referentie onderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
Reparatie


Reparatieverzoek

Heeft u een reparatieverzoek, dan kunt u dat hier doorgeven

 

E-mail 

Bent u huurder en is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Dan kunt u dat hieronder aan ons doorgeven.

*
*
*