Zoeken
 Zoeken
Officiƫle handeling De Verwondering
Nieuws_AfbeeldingWSN en de Gemeente Nieuwkoop zijn blij met de bouw van deze sociale huurwoningen in Nieuwveen in een mooie gevarieerde wijk. 
Mevrouw Nolet hoopt met deze nieuwe woningen 12 woningzoekende gezinnen te huisvesten maar door het hanteren van Lokaal Maatwerk de doorstroming verder te bevorderen.

Het project De Verwondering (Veldesdoorn, hoek Parkzicht te Nieuwveen) bestaat uit twee rijtjes van woningen die haaks op elkaar staan, 4 hoekwoningen en 8 tussenwoningen. 
De woningen zijn ontworpen door Architectenbureau Guido Bakker uit Veenendaal en technisch uitgewerkt door Bouwburo AGB, samen met Constructieadviesbureau De Lange uit Nijkerk. Vergeer Bouw uit Reeuwijk verzorgt de realisatie.

De 12 levensloopbestendige woningen hebben een woonkamer met openkeuken, 3 slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en een berging in de achtertuin. De woningen zijn voorzien van centrale verwarming, zonnepanelen, een voor- en achtertuin en aan de achterzijde van de woning is er parkeergelegenheid. Het project is bij uitstek geschikt voor (jonge) gezinnen en wordt in de zomer van 2019 opgeleverd.
 
De inschrijving voor deze sociale huurwoningen is inmiddels gesloten. 
Reparatie


Reparatieverzoek

Heeft u een reparatieverzoek, dan kunt u dat hier doorgeven

 

E-mail 

Bent u huurder en is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Dan kunt u dat hieronder aan ons doorgeven.

*
*
*