Zoeken
 Zoeken
DRIEKOPPENLAND
Nieuws_AfbeeldingOp 27 oktober 2020 hebben de twaalf nieuwe bewoners van Waterhoen in Noorden een tijdcapsule geplaatst in het nieuwbouwproject. Deze tijdcapsules zijn door de a.s. huurders gevuld met specifieke dingen van deze tijd en worden ingemetseld en komen pas weer tevoorschijn bij de sloop over vele jaren. Woningstichting Nieuwkoop (WSN) en Vergeer Bouw hebben op deze manier samen met de huurders stilgestaan bij de ‘sprong in de toekomst’ die de nieuwe bewoners gaan maken in deze hypermoderne gasloze woningen.

Gasloos wonen is even wennen
WSN heeft voor dit project ‘eigentijdse huurders’ gezocht, die het leuk vinden om in een modern huis te wonen. Want gasloos wonen vraagt gewenning van de bewoner. Het verwarmen gaat anders en veel techniek gaat automatisch, zoals de ventilatie. Ramen open mag, maar dat hoeft niet meer voor verse lucht. WSN informeert de bewoners hierover met documentatie en persoonlijke begeleiding.

Individuele rondleidingen
Vanwege de coronamaatregelen werden de huurders in kleine groepen rondgeleid. Eerst werd de tijdscapsule geplaatst en daarna mochten ze in hun eigen huis kijken. Daarbij kregen ze uitleg van het uitvoeringsteam van Vergeer Bouw. De nieuwe bewoners kunnen niet wachten tot de huizen klaar zijn, begin volgend jaar. De bouw vordert naar wens. Het dak zit erop en de gevels zijn bijna klaar. Binnen is er gestart met de installaties en dekvloeren. Daarna komen de binnenwanden en verdere afbouw.
Reparatie


Reparatieverzoek

Heeft u een reparatieverzoek, dan kunt u dat hier doorgeven

 

E-mail 

Bent u huurder en is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Dan kunt u dat hieronder aan ons doorgeven.

*
*
*