Zoeken
 Zoeken
Centrumplan Nieuwveen
Nieuws_AfbeeldingIn het dorpshart van Nieuwveen werken WSN en de gemeente aan een nieuwe invulling van het braakliggende terrein. WSN en gemeente doen dit in een participatietraject met omwonenden, de dorpsvereniging, Ipse de Bruggen en andere belangstellenden. De ontwerpers hebben de opdracht een verbinding te maken tussen het centrum van Nieuwveen en Landgoed Ursula van Ipse de Bruggen. De sociale huurwoningen in dit plan worden appartementen, geschikt voor kleine huishoudens zoals starters of senioren.
Meer informatie is te vinden op de projectwebsite: https://www.nieuwkoop.nl/home/centrumlocatie-nieuwveen_45716/

Atelier bijeenkomsten
Op 10 december was onze eerste inloopavond over Centrumlocatie Nieuwveen. Hier konden belangstellenden en omwonenden hun ideeën en zorgen kwijt over de woningen die hier gebouwd gaan worden. Het was een groot succes met een grote opkomst.

Op 21 januari om 19.00 uur in het gemeentehuis is er een  "atelier"bijeenkomst. Samen bouwen we hier verder aan het plan. Kom je ook meepraten? Je bent van harte welkom. Deel dit bericht ook met mensen die je kent en misschien belangstelling hebben. We bouwen woningen voor senioren en starters.

Op 24 maart om 19.00 uur is er vervolgens nog een atelier bijeenkomst.

Reparatie


Reparatieverzoek

Heeft u een reparatieverzoek, dan kunt u dat hier doorgeven

 

E-mail 

Bent u huurder en is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Dan kunt u dat hieronder aan ons doorgeven.

*
*
*