Zoeken
 Zoeken

Leefbaarheid


Kulturhus KaleidoskoopEen sfeervolle en gezellige culturele ontmoetingsplek voor alle Nieuwkopers. Een gebouw waar jong en oud elkaar kunnen begroeten en waar voor iedereen leuke evenementen georganiseerd worden. Waar naast de bibliotheek ook een leuk theater is waar men films kan kijken en naar theatervoorstellingen kan gaan. Ouderen vermaken zich prima met de verschillende activiteiten en voor de jongeren onder ons wordt regelmatig een evenement georganiseerd. Voor iedereen wat wils!

WSN is eigenaar van het gebouw Kaleidoskoop en initiatiefnemer voor het Kulturhus Nieuwkoop. We ondersteunen de maatschappelijke en culturele activiteiten van de Stichting Kulturhus Nieuwkoop.

Kijk voor het volledige programma op www.kaleidoskoop-nieuwkoop.nl 

Servicepluspunt Nieuwkoop Heeft u vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg? Wilt u bijvoorbeeld een rolstoel of scootmobiel aanvragen of hebt u huishoudelijke hulp nodig? Voor informatie en advies over deze zaken kunt u naar de medewerkers van de Servicepluspunten gaan. Zij staan u met raad en daad terzijde en helpen u ook graag bij het invullen van formulieren. U kunt zonder afspraak bij de Servicepluspunten binnenlopen. De medewerkers helpen u direct.

Het Servicepluspunt Nieuwkoop is gevestigd in de Kaleidoskoop
De Verbinding 12 (dezelfde ingang als de bibliotheek en Woningstichting Nieuwkoop)
2421 EX Nieuwkoop, telefoonnummer 0172-575909

Het Servicepluspunt is geopend op maandagen en dinsdagen in de ochtend.
 
Klik hier voor meer informatie www.servicepluspunt-nieuwkoop.nl

Ontmoetingruimte Vijverhof
In het appartementencomplex Vijverhof (65+ bewoners) vindt u een ontmoetingsruimte op de begane grond. Iedere ochtend staat hier de koffie klaar en ook worden er regelmatig door de bewoners zelf leuke activiteiten georganiseerd.


Stichting Huiskamer NoordenStichting Huiskamer Noorden (SHN) zet zich samen met vele enthousiaste vrijwilligers en professionals in voor de opvang en begeleiding van hulpbehoeftige en kwetsbare ouderen uit Noorden. Het zorgproject bestaat onder andere uit zeven zorg-aan-huis-appartementen en een gezamenlijke huiskamer.

WSN verhuurt de appartementen met voorrang aan CIZ geïndiceerde bewoners uit Noorden. Daarnaast ondersteunt WSN samen met Gemeente Nieuwkoop het huiskamerproject en de Stichting Huiskamer Noorden.

Naast het organiseren van zorg, biedt de SHN tal van activiteiten aan in de huiskamer voor de bewoners van de zorg-aan-huis-appartementen en andere inwoners uit de kern Noorden van de Gemeente Nieuwkoop.

U vindt een overzicht van alle activiteiten op www.stichtinghuiskamernoorden.nlReparatie


Reparatieverzoek

Heeft u een reparatieverzoek, dan kunt u dat hier doorgeven

 

E-mail 

Bent u huurder en is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Dan kunt u dat hieronder aan ons doorgeven.

*
*
*