Zoeken
 Zoeken
HennepbeleidDe teelt van hennep in uw huurwoning is streng verboden.Hennepteelt leidt vaak tot gevaarlijke situaties voor de bewoners en hun omgeving en brengt meestal schade aan de woning met zich mee.

Woningstichting Nieuwkoop treedt streng op tegen huurders die hun woning (laten) gebruiken als hennepplantage. Wij starten altijd een juridische procedure indien er sprake is van hennepteelt of samenhangende activiteiten. Indien nodig verzoeken wij de rechter om de huurovereenkomst te ontbinden en de woning te (laten) ontruimen. De huurder moet zijn woning verlaten en alle kosten, zoals bijvoorbeeld kosten van de ontruiming en de juridische procedure en schade aan de woning, worden verhaald op de (hoofd-)huurder. De huurder krijgt geen vervangende woonruimte aangeboden.

Hennepconvenant
Om de thuisteelt gezamenlijk aan te pakken is er in onze regio een hennepconvenant afgesloten tussen het Openbaar Ministerie, de politie, de belastingdienst, uitkeringsinstanties, energiebedrijven en Gemeenten en woningcorporaties. Bij een melding van een hennepplantage, wisselen betrokken instanties informatie uit.

Melden van een hennepplantage
Vermoedt u dat er bij u in de buurt een hennepplantage is?
Neemt u dan contact op met de politie of belt u met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
Geen tekst aanwezig.
Reparatie


Reparatieverzoek

Heeft u een reparatieverzoek, dan kunt u dat hier doorgeven

 

E-mail 

Bent u huurder en is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Dan kunt u dat hieronder aan ons doorgeven.

*
*
*