Zoeken
 Zoeken

Routebeschrijving


Ons bezoekadres is:
Kaleidoskoop Nieuwkoop
De Verbinding 10
2421 EX Nieuwkoop
Tel: 0172-525100
E-mail: info@wst-nieuwkoop.nlInformatie voor navigatiesysteem
Woningstichting Nieuwkoop is gevestigd aan De Verbinding 10, 2421 EX te Nieuwkoop. De Verbinding is een nieuwe straatnaam en nog niet goed te vinden via google maps of niet ge-update kaarten in een navigatiesysteem. Voert u dan als straatnaam De Achterweg in.

Met de auto vanuit Leiden / Rotterdam / Den Haag
Op de N11 neemt u de afslag N207 richting Ter Aar/ Nieuwkoop/ Boskoop/ Gouda. Vervolgens slaat u bij de stoplichten rechtsaf de N207 op. Bij de eerst volgende rotonde neemt u de eerste afslag naar de Nieuwkoopseweg/N231. U rijdt rechtdoor tot u een rotonde tegen komt en neemt daar de eerste afslag naar de Kennedylaan. Bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag naar de Achterweg. Vervolgens neemt u de tweede afslag aan u linkerhand en ziet u Kulturhus ‘’Kaleidoskoop’’ voor u. De ingang van Woningstichting Nieuwkoop bevindt zich aan de oostzijde van het gebouw (rechts om de hoek als u voor de hoofdingang staat).

Met de auto vanuit Amstelveen / Uithoorn
Bij de eerste rotonde na Vrouwenakker neemt u de eerste afslag naar de Oost Provinciale weg/N231. De volgende vier rotondes gaat u rechtdoor naar de Nieuwveenseweg. Dan neemt u de derde afslag op de rotonde bij het benzine station, eveneens naar de Nieuwveenseweg. Vervolgens tweede afslag rechts naar de Achterweg. U rijdt rechtdoor en ziet aan uw rechterhand ‘’Kaleidoskoop’’ na het gebouw van de Brandweer slaat u rechtsaf en staat u bij de hoofdingang van ‘’Kaleidoskoop’’. De ingang van Woningstichting Nieuwkoop bevindt zich aan de oostzijde van het gebouw (rechts om de hoek als u voor de hoofdingang staat).

Met het openbaar vervoer
Nieuwkoop is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte Roerdomplaan ligt op circa 200 meter lopen. Vanuit Alphen aan den Rijn en Aarlanderveen kunt u ons bereiken met de Arriva buslijn 147 richting Uithoorn. Vanuit Uithoorn, Nieuwveen en Zevenhoven met Arriva buslijn 147 richting Alphen aan den Rijn. Meer informatie vindt u via www.9292ov.nl of via 0900-9292 (€0,70 cent per minuut).

Reparatie


Reparatieverzoek

Heeft u een reparatieverzoek, dan kunt u dat hier doorgeven

 

E-mail 

Bent u huurder en is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Dan kunt u dat hieronder aan ons doorgeven.

*
*
*