25/09/24

Meer informatie over de HBV

Wat doet HBV?
Als belangenbehartiger van de huurders, hebben wij met Woning Stichting Nieuwkoop (WSN) een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Hierin zijn afspraken vastgelegd over wederzijdse rechten en plichten en onderwerpen waarop overleg wordt gevoerd. Deze onderwerpen gaan over zaken waar HBV over moeten worden geïnformeerd of waarover HBV gevraagd of ongevraagd advies mag uitbrengen. Hierdoor zijn wij in staat tegenspel te bieden aan WSN.

In het document ‘prestatieafspraken Nieuwkoop’ zijn de afspraken voor de komende 5 jaar inzake nieuwbouw, renovatie en/of verduurzaming vastgelegd die de Gemeente Nieuwkoop, de Woningstichting Nieuwkoop (WSN), Woondiensten Aarwoude (WDA), de Stichting Bewoners Belangen Aarwoude (SBBA) en de Huurders Belangen Vereniging Nieuwkoop (HBV) met elkaar hebben gemaakt.


Wij behandelen geen individuele zaken, maar kunnen u wel adviseren of uw vragen beantwoorden, Als u niet tevreden bent over de afhandeling door de Woningstichting kunt u naar de onafhankelijke klachtencommissie. Wilt u hiervoor advies van de HBV neem dan contact met ons op.
Als u een idee heeft over een onderwerp dat HBV bij de Woningstichting Nieuwkoop aan kan dragen, dan horen wij dat graag.

Hoe zijn wij te bereiken?
In samenwerking met de medewerkers van de Handhaving, Politie, Brandweer, Jongerenwerk en Woningstichting Nieuwkoop, staan wij met de koffiebus in de wijk. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we kennis met elkaar maken, ideeën uitwisselen, vragen beantwoorden of gewoon een praatje maken. De datum en plaats van de volgende stop van de koffiebus vindt u in de Omroeper.

Voor meer informatie kunt u de website van HBV raadplegen https://www.hbvnieuwkoop.nl.

U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen of een e-mail te sturen naar: : info@hbvnieuwkoop.nl
Ons postadres is: HBV Nieuwkoop, Postbus 158, 2420 AD Nieuwkoop