Zoeken
 Zoeken

Onderhoudsplanning 2017


In 2017 staan diverse onderhoudswerkzaamheden aan een groot aantal woningen gepland. De activiteiten variëren van schilderwerk tot aan het vervangen van cv-ketels en het energiezuiniger maken van de woningen. In onderstaand overzicht vindt u de planning van het onderhoud in 2017. Staat uw woning erbij? Dan ontvangt u, voor de werkzaamheden starten, bericht over de uitvoering van de werkzaamheden zodat u vooraf weet wat er gaat gebeuren. Verder informeren wij u dan over de planning en over de aannemer die de werkzaamheden gaat uitvoeren. De aannemer neemt contact met u op om precieze afspraken te maken. Wij zullen er alles aan doen om de overlast tijdens het onderhoud zo beperkt mogelijk te houden. Zo hopen wij dat de bewoners net als voorgaande jaren tevreden zullen zijn over het resultaat.

In het onderstaande overzicht zijn de huurwoningen gegroepeerd per straat of per complex indien het gehele complex dezelfde onderhoudswerkzaamheden krijgt.


Planmatig onderhoud 2017


In de onderstaande complexen en straten wordt het houtwerk aan de buitenzijde geschilderd en indien nodig wordt eventueel houtrot gerepareerd.

De werkzaamheden zijn van toepassing op de ondergenoemde adressen, behoudens de verkochte woningen.


Complex 132 Mozartlaan e.o. te Nieuwkoop, totaal 31 woningen

Mozartlaan 23 t/m 63
Beethovenlaan 40 t/m 70
Verdistraat 3 t/m 15
Haydnstraat 7 – 8
Complex 133 Chrysantenstraat te Noorden, totaal 7 woningen

Chrysantenstraat 91 t/m 105
Complex 138 Leliestraat te Noorden, totaal 8 woningen

Leliestraat 17 t/m 27
Complex 152 Wielewaalstraat te Woerdense Verlaat, totaal 4 woningen

Wielewaalstraat 3 t/m 11
Complex 257 Magnoliastraat te Noorden, totaal 6 woningen

Magnoliastraat 17 t/m 27
Complex 412 Hogedijk 1 te Noorden, de Zorgboederij Ipse de Brugge


Algemene planmatige werkzaamheden
Naast de bovengenoemde werkzaamheden zal WSN ook algemene onderhoudswerkzaamheden verrichten zoals het doorspuiten van rioleringen, het vervangen van CV ketels, het plaatselijk ophogen van verzakte trottoirs en dergelijke. Deze werkzaamheden zijn niet in het overzicht hierboven opgenomen. Echter mochten de werkzaamheden in of in de nabijheid van uw woning  plaatsvinden, dan zal WSN u hier vooraf uiteraard over berichten en u laten weten wat dit voor u betekent.
Geen tekst aanwezig.
Reparatie


Reparatieverzoek

Heeft u een reparatieverzoek, dan kunt u dat hier doorgeven

 

E-mail 

Bent u huurder en is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Dan kunt u dat hieronder aan ons doorgeven.

*
*
*